2013. november 11., hétfő

Elore a multat 1.

Kezdjuk ott, hogy hogy is lehet egy teljes csaladi eletet attelepiteni, ujrakezdeni?!?
Bennem csak kesobb esett le az egesz, hisz kizben annyira lefoglalt minden szervezes. 
Haat, nem volt semmi!! :)
Mivel nem akartunk kolteni szallutasra, kontenerre, arra jutottunk, hogy majd kint/itt olcsobb lesz minden ujra megszerezni, mint kihozni. Ez igaz is. De persze azt a mennyiseget nem is akartuk reprodukalni ruhabol, jatekbol, kacatbol, semmibol! De nehez us lett volna, hiaba itt minden olcsobb, akkor is soook!

Szoval, amikor megoldodott a lakas-kerdes, gyors ikea anyuval, alap dolgok: 2 kihajthato kanape, persze a legolcsobb. Aztan asztal, es 6 kis szekecske. Evoeszkoz szett. 
Majd a helyi Goodwill-ba ellatogattunk, es ott szepen tanyerok, bogrek, poharakat valogattunk ossze, atlag darab ar: $0.69!!!! Szoval olcson :)
Anyu meghivott minket erre az adagra (is). 
Ez volt az alap kezdes!!

Aztan most, amikor a nagyobb lakasba koltoztunk, frappansan ugy Craigslist-eztem ossze magunknak, es a fiuknak agyakat, hogy a koltozteto autoval arra fordulhattunk, es felszedhettuk!!!! Igy az uj lakasban egesz kulturalt korulmenyeket teremthettunk!!!! :) mostanra szepen be is laktuk, otthonos. Tegnap ota meleg is, ugyanis eddig futes nem volt! :/ most persze firro, mint egy kemence... Szoval szaunazunk. 

Foly. Kov.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése